Víceparametrový průtokoměr pro vysoké průtoky a vodíkové aplikace

Po velmi úspěšném startu máme se společností Vögtlin instruments to potěšení uvést na trh upgradovaný regulátor hmotnostního průtoku plynu d-flux. Tento víceparametrový průtokoměr pro vysoké průtoky a vodíkové aplikace je nyní k dispozici v mnoha provedeních s variabilitou těsnění nebo materiálu těla a pro více plynů.

Průtoky plynu nad 200 ln/min lze často správně regulovat pouze s kompromisy. S uvedením nové řady Vögtlin d-flux na trh to již není problém. Díky senzoru průtoku pracujícího na principu rozdílu diferenčního tlaku, rozsáhlému výběru materiálů, pokročilé elektronice a velkému, přímo řízenému regulačnímu ventilu, můžete nyní nastavovat a regulovat průtoky plynu bez kompromisů.

Hmotnostní průtokoměry plynu

Hmotnostní průtokoměr s Bluetooth


Variabilita hmotnostního průtokoměru d-flux

Na výběr je 5 kvalitních senzorů: od ekonomických až po vysoce přesné pozlacené senzory pro vodíkové aplikace. Smáčené části tělesa mohou být z vysoce kvalitní nerezové oceli nebo z levnějšího a lehkého hliníku. Těsnění mohou být z FKM, EPDM (FDA) nebo FFKM pro korozivní plyny. Tato rozmanitost materiálů umožňuje větší flexibilitu a ekonomickou volbu pro každou myslitelnou aplikaci regulace průtoku.

Tento víceparametrový průtokoměr nebo regulátor poskytuje také údaje o tlaku a teplotě plynu. Průtok může být až 2900 ln/min (174 m3n/h) v případě vodíku nebo 1400 ln/min (84 m3n/h) pro vzduch – rozsahy závisí na plynu. D-flux lze použít pro tlaky do 14 bar (a) a teploty od -20 do +60 °C.

Elektronika nabízí novou úroveň spolehlivosti – dlouhodobá stabilita, žádný drift, švýcarský design a konstrukce. Je chráněna krytím IP54 a vybavena vysoce kvalitními součástmi používanými i pro armádní účely.

Každých 10 milisekund se snímače desetkrát načítají a viskozita a hustota se vypočítávají v reálném čase pomocí databáze NIST REFPROP. Tyto hodnoty spolu se signálem ze švýcarského delta-P senzoru přes precizně konstruovaný laminární průtočný element zajišťují vysokou přesnost v širokém dynamickém rozsahu (až 1:1000).

Software s ovládáním přes Bluetooth

Firmware je inteligentní a flexibilní. Užijete si snadný a bezproblémový přístup k nastavení konfigurace pomocí aktualizované aplikace Bluetooth®, která funguje na jakémkoliv telefonu se systémem Android. Tento víceparametrový průtokoměr pro vysoké průtoky a vodíkové aplikace aktualizujte a konfigurujte na místě bez nutnosti použití kabelů nebo demontáže, což vám ušetří čas a peníze.

Rozsáhlá diagnostika, chytrá varování a alarmy, až 15 naprogramovaných plynů a různé profily umožňují bezproblémovou a efektivní implementaci. Veškerý software a firmware je vyvíjen a ve Švýcarsku.

Pozdravte spolehlivou a stabilní regulaci průtoku plynu. Jakmile ji začnete používat, zamilujete si ji. Zesilte a stabilizujte svou výrobu. Vyzkoušejte d-flux.

O společnosti Vögtlin Instruments GmbH

Společnost Vögtlin je předním švýcarským výrobcem přesných průtokoměrů. Společnost Vögtlin je od roku 2011 součástí celosvětově působící skupiny TASI. Divize TASI Flow se zaměřuje na vysoce kvalitní řešení v oblasti techniky měření a regulace průtoku.

Související

Další články

  • Víceparametrový průtokoměr pro vysoké průtoky a vodíkové aplikace

    Po velmi úspěšném startu máme se společností Vögtlin instruments to potěšení uvést na trh upgradovaný regulátor hmotnostního průtoku plynu d-flux. Tento víceparametrový průtokoměr pro vysoké průtoky a vodíkové aplikace je nyní k dispozici v

  • Řízení přívodu kyslíku při vaření piva pomocí regulátorů hmotnostního průtoku Vögtlin

    Proč je řízení přívodu kyslíku při vaření piva tak důležité? Je to jednoduché: kyslík je klíčovou složkou pro rozmnožování kvasinkových buněk. A tyto kvasinkové buňky přeměňují glukózu na oxid uhličitý a etanol - lidově řečeno

  • Turbínové průtokoměry pro řízení teploty při tlakovém lití kovů

    Turbínové průtokoměry pro řízení teploty při tlakovém lití kovů, například slitin hořčíku. Ty jsou důležitou cestou ke zvyšování podílu lehkých konstrukčních materiálů ve strojírenství nebo leteckém průmyslu. Spolu s nízkou hustotou hořčíkových slitin je výhodou